پوست انار توت فرنگی ها را تازه نگه می دارد

پوست انار توت فرنگی ها را تازه نگه می دارد

به گزارش اسمارت کاور، بزودی از پوست انار برای تولید یک پوشش خوراکی جهت پیشگیری از فاسد شدن توت فرنگی استفاده می شود.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از نیواطلس، هرچند تمام میوه ها در معرض فاسد شدن هستند، اما عمر توت فرنگی ها بسیار کوتاه است. دلیل این امر هم رطوبت و اسیدی بودن این میوه است که هر دو خصوصیت آنرا به محلی ایده آل برای رشد قارچ ها تبدیل می کنند. علاوه بر آن، نرخ تنفس توت فرنگی به میزان قابل توجهی بالاست که همین مساله سبب می شود میوه به سادگی تجزیه و فاسد شود. در این راستا گروههای مختلفی از محققان تصمیم گرفته اند پوشش های خوراکی برای افزایش مدت زمان تازه ماندن توت ها بسازند. آنها از مواد مختلف همچون ذرت، تخم مرغ، ابریشم و پکتین استفاده کردند. حالا محققان از پوست انار که غنی از آنتی اکسیدان است، استفاده کردند. محققان به رهبری پروفسور استانیسلاو بوگوز در دانشگاه سائو پائولو برزیل از حلال های یوتکتیک عمیق طبیعی برای استخراج انواع ترکیبات فنلی از ضایعات پوست انار استفاده کردند. این ترکیبات که خصوصیت های آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبالی دارند، با دو پلیمر ژلاتین و چیتوسان ترکیب شدند. چیتوسان از دور ریز صنعت مواد غذایی دریایی به دست می آید و خصوصیت آنتی میکروبال قدرتمند دارد. هنگامیکه توت فرنگی طی فرایندی در ماده به دست آمده غوطه ور شد، پوششی روی میوه بوجود آمد که میکروب ها، ازبین رفتن رطوبت و تبادل گازها را مسدود می کرد. آزمایش ها نشان داد در توت فرنگی هایی با این پوشش که در یخچال قرار داده شدند، تا شش الی هشت روز هیچ گونه نشانه ای از آلودگی قارچی دیده نمی شود اما توت فرنگی های بدون این پوشش بعد از چهار روز آلوده شدند. همینطور توت فرنگی های دارای پوشش رنگ، بافت و بوی خویش را حفظ نموده بودند به طوریکه طعم آنها هیچ تفاوتی با توت فرنگی های بدون پوشش نداشت.


منبع:

1404/01/18
13:02:08
5.0 / 5
39
تگها: تولید , محقق
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد