محققان ام آی تی انجام دادند
طراحی عجیب ملخ های جدید برای پهپادها
اسمارت کاور: پژوهشگران موسسه فناوری ماساچوست(MIT) ملخ های جدیدی برای پهپادها طراحی نموده اند که خیلی کم صداتر و کارآمدتر هستند.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، این ملخ ها از دو تیغه تشکیل شده اند که دور یکدیگر حلقه می زنند بطوریکه نوک یک تیغه به تیغه دیگر متصل می شود.
آزمایشگاه لینکلن موسسه فناوری ماساچوست این دستگاه های جدید را برای پهپادها و هواپیماها ساخته که بازدهی شایان توجهی به همراه دارند و بسیار بی صداتر هستند.
در بیانیه این لابراتوار آمده است که این ملخ حلقوی به یک هواپیمای بدون خلبان کوچک یا پهپاد اجازه می دهد تا بی سر و صداتر از هواپیماهای بدون سرنشین فعلی باشد که از ملخ های سنتی استفاده می نمایند که از شروع صنعت هوانوردی بدون تغییر باقی مانده اند.
این ملخ جدید با فراهم کردن امکان ساخت پهپادی که مزاحمت صوتی کمتری دارد، پذیرش چنین هواپیماهایی را برای طیف وسیعی از کاربردها تسریع می کند. برای مثال از این پهپادها می توان برای تحویل هوایی محموله، فیلمبرداری، بازرسی های صنعتی یا زیرساختی، و نظارت بر کشاورزی بهره برد.
دو تیغه به دورهم حلقه می زنند
این ملخ حلقوی بی صدا از دو تیغه تشکیل شده است که به دور یکدیگر حلقه می زنند تا نوک یک تیغه به تیغه دیگر منتهی شود. این ساختار بسته، اثرات کشش تونل های هوای چرخشی به وجود آمده در نوک پره ها را کاهش داده و کنترل می کند و مقاومت کلی ملخ را تقویت می کند. به این ترتیب، صدای ملخ ها بدون تاثیر بر عملکرد آنها بطور قابل توجهی کاهش پیدا می کند.
این موضوع با انجام آزمایش روی ملخ های حلقوی اولیه روی پهپادهای تجاری ثابت شده است. در این آزمایش نشان داده شد که سطوح پیشرانش آنها قابل مقایسه با ملخ های معمولی در سطوح قدرت مشابه است. کاهش سطوح صدا به پهپادهای مجهز به ملخ مارپیچی اجازه می دهد تا بدون تاثیر گذاشتن بر شنوایی انسان فاصله عملیاتی خودرا به نصف کاهش دهند.
دکتر توماس سباستین(Thomas Sebastian)، یکی از کارکنان ارشد گروه مهندسی سازه و سیالات حرارتی لابراتوار لینکلن، می گوید: همانطور که می دانیم صدای ملخ ها بسیار بلند است و ما می توانیم به بال ها نگاه نماییم تا ببینیم چگونه کار می کنند. زمانی که مردم در اوایل دهه ۱۹۰۰ و در طول جنگ جهانی دوم انواع ایده های دیوانه وار را برای هواپیماها ارائه می کردند، چند طرح وجود داشت که مشابه این بال های حلقوی بودند. بدین سبب فکر کردم که اگر یک بال حلقوی را بردارید و چیزی شبیه آنرا به یک ملخ تبدیل کنید، چه شمایلی پیدا می کند.
سباستین افزود: ما به این مفهوم اولیه رسیدیم که با بهره گیری از یک شکل حلقوی ملخی بی صداتر بسازیم.
کاهش نویز
محققان با کمی تلاش توانستند مدلی تولید کنند که نویز را در محدوده یک تا پنج کیلوهرتز کم کند.
برخی از خاصیت های کلیدی ملخ های جدید شامل کاهش قابل توجه سیگنال ها در محدوده فرکانسی است که گوش انسان به آن حساس تر است و البته کاهش قابل توجه نویز بدون نیاز به افزودن اجزای اضافی که موجب افزایش وزن و افزایش توان مصرفی می شوند.
منبع: اسمارت كاور
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب