تدوین بسته های حمایتی برای فارغ التحصیلان مراكز فنی و حرفه ای

تدوین بسته های حمایتی برای فارغ التحصیلان مراكز فنی و حرفه ای

به گزارش اسمارت كاور تفاهم نامه ای بین مركز فنی و حرفه و معاونت علمی و فناوری برای پشتیبانی از فعالان فناور در مراكز فنی و حرفه ای منعقد شد.



به گزارش اسمارت کاور به نقل از معاونت علمی و فناوری، بمنظور عمق بخشی به همکاری ها و هم افزایی میان مراکز فنی و حرفه ای در سراسر کشور و اجزای مختلف زیست بوم نوآوری مانند شتابدهنده ها، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری تفاهم نامه ای میان سازمان فنی و حرفه ای کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.
پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در مراسم امضای این تفاهم نامه، اظهار داشت: با توجه به این که در بیشتر کشورهای جهان محور اصلی آموزش، مهارت افزایی و ارتقای علمی مهارت جویان است، در ایران نیز باید مراکز گسترده آموزش فنی و حرفه ای بعنوان یک کانون اصلی آموزش در کشور در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: با چنین ذهنیتی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش دارد تا به روابط اجزای مختلف زیست بوم نوآوری کشور شامل مراکز رشد، شتابدهده ها، پارک های علم و فناوری و مراکز آموزش فنی و حرفه ای عمق بیشتری ببخشد و مهارت جویان فنی و حرفه ای را ترغیب کند تا ایده های فناورانه خودرا بعد از مهارت آموزی در چارچوب استارت آپ، هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان و فناور در این زیست بوم دنبال کنند.
صالحی با اشاره به جزئیات و بخش های مختلف این تفاهم نامه که در ۱۰ صفحه تنظیم شده است، اضافه کرد: معاونت علمی و فناوری، بسته های حمایتی مختلفی را برای پشتیبانی از فعالان فناور سراسر کشور در نظر گرفته است، به همین دلیل چنین همکاریهای می تواند زمینه آشنایی بیشتر کار آموزان و فارغ التحصیلان مختلف مراکز فنی و حرفه ای با این خدمات و حمایت ها را فراهم سازد و آنها را در گسترش محصولات و ایده های مبتکرانه خود تواناتر سازد.
تسهیلات ارائه شده در چارچوب طرح های کلان، حمایت های ویژه در نظر گرفته شده در چارچوب نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، دو نمونه از حمایت ای ارائه شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بود که پیمان صالحی به تفصیل در مورد آنها توضیحاتی ارائه داد. علی اوسط هاشمی رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور نیز در این جلسه با اشاره به تاکید بیشتر کشور های توسعه یافته بر مهارت آموزی بجای کثرت مراکز آموزشی اظهار داشت: قبل از این نشست ها و مذاکرات مختلفی با مسئولین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شده است که این تفاهم نامه یکی از محصولات و نتایج این جلسه ها شمرده می شود که با انگیزه توسعه تعامل و همکاری بیشتر برگزار شدند. به شخصه خوشحال هستم که تفکر مهارت محور بجای تکیه بر کثرت مراکز آموزشی در معاونت علمی نهادینه شده است و بطور جدی دنبال می شود.
وی دانش را زاینده مهارت خواند و اضافه کرد: بی گمان پرورش بیشتر مهارت جویان فنی و حرفه ای پیش زمینه ای است برای پرورش یک ملت صاحب مهارت و بالنده. امیدوار هستیم این دو نهاد با بهره گیری از این ظرفیت راوبط میان مراکز گسترده آموزش فنی و حرفه ای و اجزای مختلف زیست بوم نوآوری کشور را گسترش دهند.
گسترش روابط بین الملل مبتنی بر مهارت آموزی همچون زمینه های بود که هاشمی به آن اشاره نمود و ابزار امیداوری کرد با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بتواند آنرا توسعه بخشید.
عبدالرضا مجدالدین، مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی و مریم ملونی رئیس دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین به همراه مسئولین سازمان فنی و حرفه ای همچون حاضران در مراسم امضای این تفاهم نامه بودند.

1399/03/19
23:38:03
5.0 / 5
2214
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد