متخصصان هوش مصنوعی سربازان آینده کشور هستند
به گزارش اسمارت کاور، رئیس کمیته ی علمی کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری با اشاره به اینکه ایران با خطر عقب ماندگی ابدی حوزه هوش مصنوعی مواجه می باشد، اظهار داشت: ما احتیاج به نهضت سواد آموزی هوش مصنوعی داریم و سربازان آینده کشور متخصصان هوش مصنوعی هستند.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا، سید کامران باقری روز چهارشنبه در افتتاحیه هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری که در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، ضمن اشاره به استفاده های مختلف از هوش مصنوعی هم اکنون، اضافه کرد: تولید محتوای هیجان انگیز، سرعت پیشرفت زیاد، احتیاج به توان پردازش چند ده میلیارد دلاری، مهم ترین روند فناوری و سرمایه گذاری، خطرات اخلاقی و احتیاج به حکمرانی، موج شدید بیکاری و تغییر موازنه ثروت همچون موارد استفاده از این تکنولوژی است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون شاهد تغییر بنیادین در حوزه مدیریت نوآوری و تکنولوژی هستیم، اظهار نمود: تا پیش از این در رشته مدیریت تکنولوژی و نوآوری درنظر داشتیم که سرعت توسعه تکنولوژی را زیاد نماییم، اما هم اکنون برای نخستین بار در دنیا به دنبال مهار سرعت توسعه فناوری هستیم.
وی بیان نمود: نوآوری باز جریان قالب نوآوری در دنیا بوده است، اما هم اکنون بسمت بسته عمل کردن در این عرصه می رویم و این امر اتفاق خیلی جدیدی است، در گذشته فناوری انسان محور یک دغدغه بوده، هم اکنون همزیستی انسان با ماشین مطرح شده و به یک ادبیات جدید در دنیا تبدیل می شود.
باقری با تکیه بر این که امروزه دنیا از نوآوری باز بسمت نوآوری بسته حرکت می کند، اظهار نمود: در گذشته هر چند فناوری ها انسان محور بوده است، اما امروزه همزیستی انسان با ماشین مطرح گردیده است.
رئیس کمیته ی علمی کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری بیان نمود: هوش مصنوعی مالکیت فکری را به جدیت تحت الشعاع قرار داده و بسمت مالکیت مدلهای هوش مصنوعی می رود، در رشته مدیریت فناوری با فناوری روبه رو بودیم و اما هوش مصنوعی یک عنصر فناوری ساز است.
وی ضمن اشاره به مفهوم تاج گذاری تک، اظهار داشت: دولت جدید آمریکا دست نشانده یک تیم تک است واین امر برای نخستین بار در طول تاریخ صورت گرفته است، تمام اخبار در رابطه با دولت آمریکا در دو ماه اخیر این گفته را تایید می کند و این یک تغییر عجیب در دنیا ایجاد خواهد نمود.
وی خاطرنشان کرد: اسم این پروژه را «منهتن۲» قرار داده اند، «پروژه منهتن ۱» هم تولید بمب اتم بود و هم اکنون در پروژه «منهتن ۲»، ایجاد دیدگاه استارت آپی و تک در یک دولت را دنبال می کنند.
وی اظهار داشت: احیانا با این امر، چابکی و پر رنگی دیپلماسی فناوری را خواهیم داشت، سنت سیاست ورزی کنار گذاشته خواهد شد و بی طرفی رگولاتور را خواهیم دید.
باقری افزود: در این پروژه برای سرعت بالای تغییرات در کشورها، خرید و اداره کشورها و هم بی واسطه اداره کردن کشورها اقدام خواهند کرد.
وی در مورد این که ما در ایران چه باید بکنیم، خاطرنشان کرد: در این حوزه اولا خطر جاماندن ابدی در حوزه AI را داریم.
باقری ضمن اشاره به وضعیت ایران در این شرایط جهانی، اظهار داشت: ایران با خطر جاماندن ابدی مواجه می باشد و در این عرصه احتیاج به فلسفه و علوم انسانی و عملگرایی مفرط در عین ابهام دارد.
وی با تکیه بر این که در این شرایط شرکتهای فناور خصوصی در خط نخست قرار دارند، تصریح کرد: ما احتیاج به نهضت سوادآموزی هوش مصنوعی داریم و سربازان آینده کشور متخصصان هوش مصنوعی هستند.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب