با تلاش پژوهشگران استرالیایی

ایجاد GPS آسمانی

ایجاد GPS آسمانی

اسمارت کاور: محققان استرالیایی با بهره گیری از داده های بصری به دست آمده از ستاره ها تلاش نموده اند تا جایگزین آسمانی GPS را برای مسیریابی پهپادها بسازند.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا، افزایش حملات پارازیت GPS در حملات پهپادها، محققان استرالیایی را برانگیخت تا یک سیستم مسیریابی آسمانی را بسازند که به جای تکیه بر سیستم موقعیت یابی جهانی، از داده های بصری ستاره ها استفاده می نماید.
به نقل از تک اکسپلور، مهندسان «دانشگاه جنوب استرالیا»(UniSA)، مسیریابی آسمانی را با فناوری مبتنی بر بینش کامپیوتری ترکیب کرده اند تا یک جایگزین را برای مسیریابی شبانه در محیط هایی که GPS غیر قابل دسترس یا غیر قابل اعتماد است، عرضه کنند.
دکتر «ساموئل تیگ»(Samuel Teague) از محققان این پروژه اظهار داشت: سیستم مسیریابی آسمانی سبک وزن و مقرون به صرفه را میتوان در پهپادهای استاندارد ادغام کرد و یک نسخه پشتیبان قابل اعتماد را با دقت چشم گیر ارائه داد.
تیگ افزود: برخلاف سیستم های مسیریابی سنتی مبتنی بر ستاره ها که اغلب پیچیده، سنگین و پرهزینه هستند، سیستم ما ساده تر و سبک تر است و احتیاجی به سخت افزار تثبیت کننده ندارد. بدین ترتیب، برای پهپادهای کوچک تر مناسب می باشد. این نوع مسیریابی برای عملیات بر فراز اقیانوس ها یا در مناطق جنگی که پارازیت GPS در آنها می تواند خطرآفرین باشد، ایده آل است. این GPS به غیر از بخش دفاعی می تواند برای نظارت بر محیط زیست نیز بسیار سودمند باشد.
این سیستم بر الگوریتمی متکی است که از داده های بصری به دست آمده از ستاره ها استفاده می نماید و آنرا از راه سیستم های خلبان خودکار استاندارد مورد پردازش قرار می دهد. آزمایش روی یک پهپاد با بال ثابت، موقعیت دقیقی را در مسافت چهار کیلومتر نشان داد که با عنایت به سادگی و هزینه کم سیستم، یک موفقیت قابل توجه به حساب می آید.
تیگ اضافه کرد: با تاکید بر مسیریابی آسمانی به جای سیگنال های «سیستم ماهواره ای ناوبری جهانی»(GNSS)، پهپادها در مقابل پارازیت مقاوم خواهند بود.
این پژوهش در مجله «Drones» به چاپ رسید.



منبع:

1403/09/16
15:36:11
5.0 / 5
49
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد