قابلیت استفاده در مناطق صعب العبور؛
کاهش مصرف آب در ساختمان سازی با ملات های خمیری آماده
به گزارش اسمارت کاور، یک شرکت دانش بنیان با تولید محصول دانش بنیان ملات های خمیری آماده مصرف که سبب کاهش مصرف آب و کاهش آلودگی شهرها، کاهش مصرف انرژی و... در صنعت ساختمان سازی می شود.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از دبیرخانه برنامه ملی آبادیران، علیرضا بهلولی زنجانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان بتن اکسیر پادیر ابتدا در مورد محصولات و حوزه فعالیت این شرکت بیان نمود: مجموعه بتن اکسیر پادیر تولیدکننده ملات های خمیری است. این ملات ها برای مراحل سفت کاری و نازک کاری ساختمان ها کاربرد دارند. ملات خمیری تولیدی ما یک گام جلوتر از محصولات دیگر در صنعت ساختمان برداشته است و دیگر احتیاجی به آب، ماسه، سیمان و یا ملات های پودری و فرآوری و مخلوط کردن در محل نیست و آماده مصرف در هر نقطه از کشور می باشند.
وی تاکید کرد: این محصول بدون اضافه کردن هیچ ماده ای، تنها با خارج شدن از بسته بندی، می تواند روی سطح ملات خور بلوک ها قرار گیرد. این ملات خمیری در صنعت ساختمان برای انواع بلوک های سفالی، سیمانی، AAC و بلوک های گازی کاربردی است.
بهلولی خاطرنشان کرد: این محصول دانش بنیان صرفا برای دیوار چینی مورد استفاده قرار نمی گیرد بلکه برای مصارفی مانند؛ کاشی کاری، سرامیک کاری، بندکشی و انواع ملات های ترمیمی بسیار کاربری است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در مورد بزرگ ترین یا مهم ترین موفقیت این مجموعه بیان نمود: ملات های خمیری پلیمورتکس انقلابی در صنعت ساختمان بوجود آورده است. آماده بودن متریال بزرگ ترین موفقیت ما است. هنگامی که محصول آماده باشد و فرآیند آماده سازی آن در یک محیط بسته و کارخانه انجام شده باشد، دیگر احتیاج به هیچ گونه فعالیتی روی محصول در محل اجرا نیست.
وی اضافه کرد: ما برای ایجاد فرهنگ استفاده از این محصول، از بسترهای مختلف استاندارد کشور مانند؛ تأییدیه استاندارد ملی ایران، تأییدیه مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی و همینطور تأییدیه های مختلفی از لابراتوار های معتبر مانند؛ لابراتوار متالوژی رازی دریافت کرده ایم. همینطور موفق به دریافت تاییدیه استاندارد کشور آذربایجان و ترکیه شده ایم.
بهلولی خاطرنشان کرد: ما مصرف آب را در مراحل اجرا ساختمان (سفت کاری و نازک کاری) حذف کرده ایم. در واقع ما توانسته ایم تنها در مرحله دیوار چینی، ۱۲۰ لیتر آب را در یک مترمربع کاهش دهیم، این رقم تا به امروز به بیشتر از پنج میلیون مترمکعب آب رسیده است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: همزمان با کاهش آلودگی های شهری ناشی از انتقال و تولید مصالح ساختمانی، مصرف آب را هم کاهش داده ایم. این مهم، بزرگ ترین موفقیت این مجموعه به حساب می آید.
وی در مورد رقم اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم بوجود آمده توسط این مجموعه اظهار داشت: در مجموعه ما به شکل مستقیم ۱۵ نفر مشغول به کار هستند و غیرمستقیم با عنایت به نمایندگی های مختلفی که در کشور داریم حدود ۱۱۰ نفر با ما همکاری می کنند.
بهلولی در مورد کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتربرخوردار اظهار نمود: به شکل کلی دسته ی محصولات خمیری قابلیت استفاده در مناطق صعب العبور و کمتربرخوردار که انتقال مصالح به آن مناطق بسیار دشوار است را دارند. این محصولات حتی احتیاجی به نیروی انسانی متخصص شهری ندارند و مالک ساختمان و بنا معمولی هم می توانند کار را اجرا نماید.
وی اضافه کرد: ما پیرو حضور در نمایشگاه آبادیران با دو تا از گروههای جهادی مسکن ساز مذاکره کرده ایم تا بتوانیم در توسعه مناطق کمتربرخوردار سهیم باشیم.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در مورد نیازمندی های مجموعه اضافه کرد: به سبب کاهش مصرف آب و برای ایجاد فرهنگ سازی استفاده از مصالح نوین در مناطق مختلف کشور احتیاج به حمایت داریم. همینطور حمایت های مالی بسیار کارگشا است و سبب می شود در مبحث صادرات و تولید محصولات قوی تر عمل نماییم.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب