اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
به گزارش اسمارت کاور، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران اظهار داشت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیاردریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیاردریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیاردریال برای کسب و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام برپایه تبصره ۱۸ آئین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می گیرد، در رابطه با جزئیات بیشتر این خبر اظهار نمود: این وام به دسته ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا عرضه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.
به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می شود.
مظفری ضمن اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات اضافه کرد: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیاردریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیاردریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیاردریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.
طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در مورد چگونگی فرایند ثبت درخواست وام بیان نمود: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می توانند با رفتن به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https: //۱۶۴۹.ir، «شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. بعد از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می شود و بعد از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.
گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره های گذشته است؛ به صورتی که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاسته شده است.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب