رتبه 73 ایران در بین 107 کشور در عرصه تحول دیجیتالی
اسمارت کاور: رتبه بندی توسعه کشورها برمبنای روش تحلیل داده تحول دیجیتال نشان میدهد که ایران در بین 107 کشور دارای رتبه 73 است و تحلیل و بررسی داده ها نشان میدهد سرمایه گذاری مناسب در بازه های میان مدت یا بلندمدت می تواند در آینده منجر به رشد فاکتورهای توسعه کشور در این زمینه شود.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا، پژمان گودرزی و وحید رادمهر از پژوهشگران پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، گزارش رصدی در حوزه «رتبه بندی توسعه کشورها برمبنای روش تحلیل داده تحول دیجیتال» را ارائه کردند.
بر طبق این گزارش، باتوجه به نیاز به تعیین وضعیت تحول دیجیتال در آسیا و اقیانوسیه، در این گزارش ساختاری از یک مدل تشخیص تحول دیجیتال در سطح کشورهای عضو ESCAP و چگونگی توسعه یک شاخص جدید برای محک زدن کشورهای پیشرو، توصیف خواهد شد. در این راستا، چارچوبی را با نام چارچوب شاخص تحول دیجیتال، بصورت پویا و با تمرکز بر ماهیت تکاملی تحول دیجیتال معرفی خواهیم کرد. انتظار می رود جداول و یافته های ارائه شده، مبنای مفیدی برای دولت ها در شناسایی حوزه ها یا چالش های اولویت دار کلیدی برای تسریع در تحول دیجیتال باشد.
این گزارش، تمرکز روی گزارش رتبه بندی توسعه کشورها برمبنای روش تحلیل داده تحول دیجیتال است.
معرفی چارچوب شاخص تحول دیجیتال و انتخاب شاخص ها
تحول دیجیتال حاصل پروسه پیاده سازی و پذیرش فناوری های دیجیتال است و سه مرحله مختلف بلوغ دیجیتالی در شاخص تحول دیجیتال (DTI) اعمال می شود که عبارتند از پایه گذاری، اتخاذ و شتابدهی.
علاوه بر این، با در نظر گرفتن ابزارهای تحلیل اقتصاد کلان مانند تحلیل پستل (PESTEL) و مدل جریان دایره ای، از پنج ستون موضوعی «شبکه»، «زیرساخت»، «دولت»، «کسب و کار»، «مردم و اکوسیستم» استفاده می شود. DTI با مجموع ۱۰۵ شاخص، داده های ۱۰۷ کشور مختلف در سرتاسر جهان را در بر می گیرد که در بین آنها ۲۹ کشور عضو کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوس یه (ESCAP) هستند.
چارچوب شاخص تحول دیجیتال(DTI)
منبع: اسمارت كاور
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب