یك مطالعه جدید نشان می دهد
قرار گرفتن در معرض سرب در دوران کودکی می تواند به بزهکاری در بزرگسالی منجر شود
اسمارت کاور: یک مطالعه جدید نشان میدهد قرار گرفتن در معرض سرب در دوران کودکی یا حتی در دوران جنینی ممکنست افراد را مستعد رفتارهای مجرمانه در مراحل بعدی زندگی کند.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا و به نقل از اس اف، یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه «جورج واشنگتن» کشف کردند که کودکانی که سطوح بالاتری از این فلز سمی در بدن خود داشتند، در بزرگسالی بیشتر درگیر کارهای مجرمانه بوده اند. آنها دریافتند که این ارتباط در کودکانی که هم در دوران حاملگی مادرشان و هم طی سال اول زندگی در معرض سرب قرار گرفته اند وجود دارد.
دکتر ماریا خوزه تالایرو اسکتینو(Maria Jose Talayero Schettino)، محقق ارشد این مطالعه می گوید: کودکان مانند بزرگسالان سرب را جذب نمی کنند یا نمی سوزانند و به علت داشتن سد خونی مغزی بسیار نفوذپذیر و سیستم های اعضای بدن که به سرعت درحال رشد هستند، بسیار مستعد گرفتن تاثیرات منفی از سرب هستند. این مطالعه ارتباط بین قرار گرفتن در معرض سرب و بروز رفتارهای مجرمانه، ضد اجتماعی و بزهکارانه را نشان میدهد.
خوردن رنگ های مبتنی بر سرب و گرد و غبار آلوده به سرب از رایج ترین راه های قرار گرفتن در معرض این ماده سمی است. بااینکه مصرف رنگ های مبتنی بر سرب در سال ۱۹۷۸ در ایالات متحده ممنوع گردید، اما اغلب در زیر پوشش های رنگی جدیدتر قرار دارد و هنگام سمباده زدن می توانند هوا و خاک را آلوده کنند.
یافته های پژوهشگران از ارزیابی ۱۷ مطالعه قبلی استخراج شد. قرار گرفتن در معرض سرب موجب ایجاد مشکلات قلبی، لطمه کلیه، اختلال در عملکرد سیستم ایمنی، مشکلات تولید مثل و اختلال در عملکرد عصبی رشدی در کودکان می شود.
تحقیقات پیشین همین طور ارتباط آماری بین قرار گرفتن در معرض سرب و رفتار مجرمانه را در سطح فردی و جمعیتی شناسایی کرده است. با این وجود، نتایج این مطالعات در سطح فردی اغلب متناقض بوده است.
این فرا تحقیق از روش های مختلفی برای اندازه گیری قرار گرفتن در معرض سرب استفاده کرد، همچون تحلیل و بررسی خون، استخوان ها یا دندان ها و همین طور اثرات قرار گرفتن در معرض آن در مراحل مختلف زندگی، همچون در رحم، در اوایل و اواخر کودکی و در دوران نوجوانی یا نوجوانی و بزرگسالی را بررسی کرد.
بعد از بررسی تمام شواهد، پژوهشگران دریافتند که نتایج مطالعات متفاوت می باشد. تعدادی از آنها هیچ ارتباط آماری بین قرار گرفتن در معرض سرب در اوایل دوران کودکی و رفتار بزهکارانه بعدی پیدا نکردند. یک مطالعه ارتباط بین قرار گرفتن در معرض سرب و رفتار ضد اجتماعی، اما نه دستگیری را نشان داد. چندین مطالعه دیگر بین قرار گرفتن در معرض سرب در دوران کودکی و دستگیری های بعدی، همچون موارد مربوط به مواد مخدر، ارتباط پیدا کردند. تعدادی از مطالعات شواهد آماری قوی تری نسبت به سایرین داشتند.
پژوهشگران برمبنای بررسی خود پیشنهاد می کنند که فردی که در رحم یا در اوایل کودکی در معرض سرب قرار می گیرد، ممکنست در بزرگسالی در معرض خطر بیشتری برای درگیر شدن در رفتارهای مجرمانه باشد. با این وجود، آنها همین طور تاکید نمودند که نیاز به داده های بیشتری در سطح فردی برای استواری این ارتباط وجود دارد.
انجام اقدامات برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض سرب از اهمیت بالایی برخوردار است، برای اینکه تحقیقات ما نشان میدهد که وقتی فردی در رحم یا در دوران کودکی در معرض سرب قرار می گیرد، خطر بیشتری وجود دارد که در بزرگسالی رفتار مجرمانه نشان دهد. جلوگیری از قرار گرفتن در معرض سرب برای حفظ سلامت عمومی و ترویج جامعه ایمن تر برای همه بسیار اهمیت دارد.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب