ارسال اولین عکس هلال زمین توسط فرودگر قمری ژاپن

ارسال اولین عکس هلال زمین توسط فرودگر قمری ژاپن

به گزارش اسمارت کاور، فرودگر قمری خصوصی ژاپن، چشمان خویش را در اعماق فضا باز کرده و اولین عکس را به زمین فرستاده است.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، نمایندگان شرکت «آی اسپیس»(ispace) مستقر در توکیو، ۱۳ دسامبر اعلام نمودند که فرودگر «هاکوتو-آر»(Hakuto-R)، اولین تصاویر خویش را از زمان پرتاب بر فراز موشک «فالکون۹»(Falcon 9) شرکت «اسپیس ایکس»(SpaceX) در بامداد روز ۱۱ دسامبر گرفته است.
آی اسپیس در یک توئیت نوشت: باآنکه عملیات بررسی اولیه در مرکز کنترل مأموریت آی اسپیس هنوز ادامه دارد اما ما اولین تصاویر گرفته شده با دوربین نصب شده روی فرودگر را دریافت کرده ایم. این تصویری از زمین حدود ۱۹ ساعت بعد از جدا شدن فرودگر از پرتابگر خود است.
این شرکت در توئیت دیگری نوشت: چیزی که در این عکس مشابه هلال ماه به نظر می آید، در واقع زمین است. در سمت راست پایین عکس می توانید صفحه ای را ببینید که شرکای ما را در پروژه هاکوتو-آر نشان داده است.


اگر همه چیز مطابق برنامه پیش برود، فرودگر هاکوتو-آر در ماه آوریل به ماه خواهد رسید و اولین فرود نرم روی ماه را برای یک فضاپیمای ژاپنی انجام خواهد داد. سپس فرودگر، یک ماه نورد کوچک به نام «راشد» (Rashid) را برای «آژانس فضایی امارات متحده عربی»(UAESA) مستقر خواهد نمود.
با این حال، آی اسپیس هنوز آن قدر هم پیش نرفته است. این یک پرواز آزمایشی و اولین مأموریت برای آی اسپیس است و این شرکت به آرامی کارها را پیش می برد.
این گروه تا به امروز ارتباط هایی را با فرودگر برقرار کرده و آنرا با یک منبع تغذیه ثابت در جهت پایدار قرار داده است. آی اسپیس در توئیت روز ۱۲ دسامبر نوشت: اعضای گروه تایید نموده اند که هیچ نقصی در سیستم های اصلی فرودگر وجود ندارد.
اگر همه چیز مطابق برنامه آی اسپیس پیش برود، سفر فرودگر هاکوتو-آر، پایه و اساس خیلی از مأموریت های بعدی را بنا خواهد نمود. این شرکت می خواهد دومین مأموریت خویش را در سال ۲۰۲۴ به سطح ماه و سومین مأموریت خویش را که پروازی برای برنامه «خدمات باربری تجاری ماه»(CLPS) ناسا است، یک سال بعد انجام دهد.
«تاکشی هاکامادا»(Takeshi Hakamada)، بنیان گذار و مدیرعامل آی اسپیس به تازگی در مصاحبه با اسپیس اظهار داشت که این شرکت در نظر دارد بعد از آن، سالانه دو مأموریت ماه را انجام دهد. وی ادامه داد: چشم انداز ما ایجاد یک اکوسیستم اقتصادی پایدار در فضا است.
هاکوتو-آر روز یکشنبه به تنهایی به فضا نرفت. فالکون۹ یک فضاپیمای ناسا معروف به «لونار فلش لایت»(Lunar Flashlight) را که به اندازه یک کیف است هم به سمت ماه فرستاد.




منبع:

1401/09/25
12:04:57
5.0 / 5
552
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد