ابداع سنسوری برای پوشک به منظور تجزیه و تحلیل ادرار
به گزارش اسمارت کاور دانشمندان چینی، نوعی سنسور ابداع نموده اند که میتوان آنرا در پوشک قرار داد تا ادرار را تجزیه و تحلیل کند.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا و به نقل از نیو اطلس، ادرار ممکنست منبع ارزشمندی از اطلاعات در مورد سلامتی بیمار باشد اما ترتیب دادن نمونه برداری و تجزیه و تحلیل نمونه، زمان بر خواهد بود. شاید یک سنسور جدید که در "دانشگاه سون یات سن"(SYSU) چین ابداع شده است، بتواند کمک نماید تا این کار را بطور مداوم صورت گیرد.
این سنسور، یک دستگاه انعطاف پذیر است که مجموعه ای از پنج الکترود مختلف را در بر دارد. الکترودها به یک برد مداری مجهز به یک ماژول بلوتوث و یک باتری لیتیوم یون متصل هستند. الکترودها به ترتیب می توانند یون های پتاسیم، سدیم، پراکسید هیدروژن، اسید اوریک و گلوکز را تشخیص دهند که همگی نشانگرهای زیستی در رابطه با بیماریهای مختلف هستند.
هنگامی که این سنسور روی نمونه های ادرار به دست آمده از سه داوطلب آزمایش شد، نشان داد که با استاندارد مشابه یک سیستم تجزیه و تحلیل تجاری و سنتی عمل می کند. نوارهای کاغذی آزمایش که یک جایگزین دیگر هستند، به این اندازه حساس نبودند.
هنگامی که این سنسور در پوشک بزرگسالان قرار گرفت و ادرار به آن افزوده شد، به خوبی به کار خود ادامه داد. دانشمندان براین باورند در وضعیت واقعی که پوشک خشک شدن را شروع می کند و سپس به تدریج اشباع می شود، سنسور باید چندین بار به بررسی بپردازد تا داده های دقیق را جمع آوری کند.
می توان بسادگی با نگه داشتن یک تلفن هوشمند یا تبلت متصل به بلوتوث در کنار تخت بیمار، به داده ها دسترسی فوری پیدا کرد. در این کار، به جمع آوری ادرار یا تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی نیازی نیست.
این پژوهش، در مجله "ACS Applied Nano Materials" به چاپ رسید.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب